Molnár Anikót már alig lehet felismerni. Te felismernéd? (friss fotó a cikkben)

Nagyon megváltozott Molnár Anikó, a legutóbbi szelfijén alig ismertük fel. Úgy tűnik, az egykori Való Világ szereplő rátalált a tartós fogyás kulcsára, most fantasztikusan néz ki, vékonyabb mint valaha. Legutóbbi szelfijén, amit fűnyírás közben lőtt magáról, nem is ismertük fel. A rajongói is dícsérik, mindenkinek nagyon tetszik az új külseje.

A kezdetek kezdetén:

Volt ilyen is :

És most :

Molnár Anikót sokkolta a hír, amikor kiderült, hogy korai klimaxa van, és nem lehet gyereke. Többször is beszélt róla, hogy nem is gondolkozik a szülésen, viszont a végleges diagnózis letaglózta. A ma reggeli Fem3Caféban kiderült, hogy volt egy ötéves kapcsolata, amiről eddig nem nyilatkozott, most meg azt is elmondta, hogy a szóban forgó férfit okolja az egészségügyi problémái miatt. -írja az nlcafe. hu.

Molnár Anikó 1975 szeptember 18-án született Szentendrén. Az általános iskolát Pomázon végezte el, a gimnáziumot pedig Óbudán. A gimnázium elvégzése után kipróbálta az ingatlanügynökségi szakmát, felszolgálót és számlázót. 2000-ben szerepelt a meseautó című filmben, amiben Vera barátját játszotta.

2003-ban bekerült a Való Világ második szériájába, amit egy hajszál híján meg is nyert. 2004 tavaszán Nagy Ő lett, sokan így emlegetik a mai napig. Azóta legtöbbször a magánélete zûrzavaros története miatt került a címlapokra. A két reality show-t követte számos kisebb tévés megjelenés is.

Ezt követően külföldre utazott, hogy tanuljon. Los Angelesbe költözött, ahol a Fashion and Makeup Academy-n szerzett sminkmesteri diplomát. Ezt követően Hollywoodba utazott és a Cinema Makeup School-ba járt, ahol megkezdte a smink-és maszkmesteri képzését.

A tanulás mellett munkát vállalt kezdőfilmes rendezők filmjeiben. Mielőtt hazautazott volna elvégezte a Huntington Academy of Permanent Makeup iskoláját, ahol smink-, és orvosi tetoválást tanult.

Eddig háromszor megjelent a magyar Playboy újságokban. Az elhíresült “Érzelem nélküli” szexshowban is láthattunk Angelo-val, ami az Erotika Kiállításon debütált.

Szeretné, ha kicsit komolyabb dolgok jutnának az emberek eszébe a nevérõl. Ezért döntött úgy, hogy könyvet ír. A könyv címe: Teljes Melldobással. Magyarországon kisebb szerep erejéig szerepelt a Meseautó, A morcogi és A napfényben fürdő kastély-ban.Forrás : https://starity.hu

Mi a véleményed?