Megint csalódott Jolly: Fáj, mert nem értem a miértjét

Váratlanul érte a dolog.

A napokba tért haza Jolly és párja, Barbi az Egyesült Államokból - egy pihenéssel egybekötött amerikai turnéról. A fellépések jól sikerültek, és a pihenés is ráfért már Jollyra.

– Sok helyről visszahallottam, hogy alvászavarral küzdök, és depressziós vagyok, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy idegileg teljesen kikészültem – kezdi az énekes a Star magazinnak. – Természetes, hogy a sok éjszakázás, a fellépések nyomot hagynak az emberen, sőt, ha mellette jobbról-balról támadások érnek a magánéletem miatt, az is megvisel. – folytatja Jolly, akinek a legjobban az fáj, hogy a válása miatt a barátai is elfordultak tőle.

– A magánéleti válságom idején szembesültem azzal, mennyi emberben lehet egyszerre csalódni. A mai napig hihetetlen számomra, hogy olyan emberek fordultak el tőlem, akikkel régen nagyon jó kapcsolatot ápoltam. Fáj, mert nem értem a miértjét. Nem gondolom, hogy a válásom miatt el kell tőlem pártolni: nem értem, hogy ezek az emberek milyen jogon és alapon ítélkeznek mások párkapcsolatáról, hiszen azt igazából csak két ember ismeri. – magyarázza az énekes, aki mindezek ellenére szerelmével, Barbival igyekszik megőrizni a kettőjük közötti békét, annál is inkább, mivel régen érezte magát ennyire boldognak és kiegyensúlyozottnak, mint most.