Kifejezéstelen arccal hallgatta az ítéletet a nő, miközben még a bíró is nyelte a könnyeit. Ezt tette a nő

Semmi érzelmet nem mutatott a terhelő vallomások hallgatása közben bíróság előtt Lisa Snyder, akit azzal vádolnak, hogy tavaly szeptemberben az Albany Township-i háza pincéjében egy kutyapórázzal felakasztotta a gyerekeit, és hogy fajtalankodott egy kutyával.

A 37 éves nő a New York Post cikke szerint sztoikus nyugalommal hallgatott végig mindent, miközben a rendőr, aki megtalálta a gyerekek holttesteit alig bírta visszatartani a könnyeit.

 Az anya, aki kutyapórázzal felakasztotta a gyerekeit, kifejezéstelen arccal hallgatta a bíróságot, miközben a rendőr, aki megtalálta a holttesteket, alig bírta visszanyelni a könnyeitEric Bubbenmoyer, rohammentős az elsők között a helyszínre. Elmondta, hogy az anyuka a ház lépcsőin ücsörögve, nyugodtan várta őket.

Jeffrey Hummel, rendőr azok között volt, akik segítettek kivinni a gyerekek élettelen testeit a pincéből. Ahogy a lap írja, Hummel majdnem elsírta magát, amikor a halott gyerekeket kellett fotóról azonosítania.

- Ember vagyok - mondta, amikor megkérdezték, mi a baja.

A család tagjai a gyerekek képét ábrázoló kitűzőket viseltek, és végig nyíltan zokogtak a tárgyaláson. Egyedül az anyuka volt az, aki nem reagált semmit, sőt, az mondta, hogy nem bűnös.

Synder azt állította, hogy a fia tehet mindkettejük haláláról. az ügyészek viszont azt mondják, a gyerek nem tehetett hurkot mindkettejük nyakába.

- A gyerek egyszerűen képtelen volt erre, és az anyuk volt az egyetlen felnőtt a házban - mondta Margaret McCallum, ügyész.

 Az anya, aki kutyapórázzal felakasztotta a gyerekeit, kifejezéstelen arccal hallgatta a bíróságot, miközben a rendőr, aki megtalálta a holttesteket, alig bírta visszanyelni a könnyeitA nőnek nemcsak a gyerekek meggyilkolása miatt kellett bíróság elé állnia, hanem azért is, mert a nyomozás során olyan fotókat találtak róla, amiken a család kutyájával fajtalankodik. 2000 oldalnyi Facebook-aktivitását tárták fel a nőnek, ami a csetüzenetek között pedig egészen állatias fotók is voltak.

Ezzel szemben Synder ügyvédje azt mondja, semmilyen bizonyítékuk nincs arra, hogy nő tette volna a szörnyű tettet. Minden vádjuk csak spekuláció.