Friss fotón a 2010-es X-Faktor egyik nagy reménysége, Király L. Norbi.

A 2010-es X-Faktor egyik legnagyobb reménysége Király L. Norbi volt, akinek furcsa külseje sok embert megmosolyogtatott, amikor legelőször a zsűri előtt bizonyíthatott.

Miután elénekelte Joe Cockertől a You Can Leave Your Hat On című dalát, mindenkit lenyűgözött, tovább is jutott, végül az élő show-ba is sikerült bekerülnie, mentora Keresztes Ildikó volt. Az akkor még csak 22 éves, kaposvári fiatal a harmadik helyezett lett.

A 2010-es X-Faktor után is ír dalokatKirály L. Norbinak mindig is az volt az álma, hogy énekes lehessen, ezért is jelentkezett a műsorba akkor, mesélte az RTL Klubon futó Reggeliben. A tehetségkutatónak köszönhetően nagy népszerűségre tett szert, az X-Faktorban elhangzott dalaiból megjelent albuma néhány nap múlva platinalemez lett. 2011-ben saját videoklippel és lemezzel jelentkezett, de a műsorvezetésben is kipróbálta magát, például a Bravo-Otto díjkiosztó gála vezetését is rábízták.

Sűrűn koncertezett, ráadásul a magánéletében is pozitív fejlemények történtek, 2012-ben elvette kedvesét, egy kisfiuk is született ugyanebben az évben, de végül feleségével 2014-ben elváltak az útjaik. Ahogy azt már korábban megírtuk, napjainkban elsősorban sofőrként keresi a kenyerét, viszont szeretné a zenélést újra komolyabban csinálni.

Hivatalos Facebook-oldalán, amit napjainkban több mint 163 ezren követnek, már reklámozza, hogy hamarosan megjelenik az Én és a Góliát című új dala, amihez természetesen klip is dukál. Ezt a hírt rajongói is nagy örömmel fogadták.

Forrás: https://hirzona24.com/2019/12/14/emlekszel-kiraly-l-norbira-a-2010-es-x-faktor-sztarja-nagyon-megvaltozott/