És milyen szép!

Június óta megváltozott a világ az egykori műsorvezető, Valkó Eszter életében. Amióta megszületett kisfia Simi, két országban is követik a fejlődését. A család Hollandiában él, ahol Eszter leginkább egyedül van kisfiával, és ahogy magyarázza kicsit nehéz menedzselni a dolgokat, hiszen azt gondolta, hogy amikor megszületik Simi, nem sokat fog változni az élete: továbbra is sminkel, csinos ruhát vesz fel.

– Most annak is örülök, ha valamit ki tudok kapni a szekrényből, és nem flangálok egész nap hálóruhában - meséli Eszter, aki szerencsére már kezd belerázódni a dolgokba.

– Szoknom kell még az itteni egészségügyi helyzetet. Biztonságot jelent, hogy tartom a kapcsolatot a magyarországi védőnővel, mert nagyon sokat segít. Szerencsés vagyok: két országban is követik Simi fejlődését. Itt másképp állnak mindenhez, ami egy újfajta gyereknevelési látásmódot hoz magával - magyarázza a nak Eszter, akinek nagyon tetszett, hogy amikor mondta a nővérszolgálattól kilátogató hölgynek, hogy Simi azonnal üvölteni kezd, amikor hason fekszik, küldött egy szakembert, aki segít megszerettetni kisfiával a hason fekvést.

Az egykori műsorvezető szerencsére gyakran posztol fotót kisfiáról, amiért rajongói nagyon hálásak, hiszen nyomon követhetik, hogyan növekszik a gyönyörű Simi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vasárnapi szieszta👪❤️😎

Valkó Eszter (@valko_eszti) által megosztott bejegyzés, Szept 22., 2019, időpont: 9:51 (PDT időzóna szerint)