Igen ott voltam!Ott voltam egy gyermek temetésén!Nem az a lényeg, hogy ki az apa és ki az anya ...a lényeg, hogy ÉDESAPA ÉS ÉDESANYA!Amikor megtudtam, hogy mi történt olyan mély fájdalmat és együttérzést éreztem, hogy velük együtt gyászoltam és szinte éreztem az Ő fájdalmukat!Azt hozzá teszem, hogy  az édesanyát és a gyermeket nem ismerem csak az édesapát!

Felvettem a fehér ruhámat, hiszen a családnak ez volt a kérése és egy ilyen helyzetben, ha máshogy nem is, de így tudtam teljesíteni az utolsó kívánságot amit a gyermekük miatt kértek!A szertartás 12.00kor kezdődött és Én-Mi ott álltunk hátul az emberekkel akikről azt gondoltam, hogy azért jöttek amiért Én... végső búcsút venni és tiszteletet adni! Tévedtem... és én szégyellem magam helyettük!

Elkezdődött a búcsúztató és mellettem a padon ültek páran...a téma : ki a felelős, mi fog most történni, hogyan is fordult ilyen elő...Kérdezem én...ez most komoly?? Ebben a pillanatban nem számít a körülmény, ebben a pillanatban a gyász a csend az ami kell! Legközelebb üljenek be egy kávézóba és beszéljék meg ott, amihez egyébként senkinek semmi köze csak 2 embernek..az ÉDESAPÁNAK ÉS AZ ÉDESANYÁNAK! Az, hogy beengedték az embereket egy igazán nehéz napra úgy gondolom hálásnak kellene lennetek és nem aljasnak es ostobának! Ők  biztosan nem ezért hagyták nyilvánosra!

A kérés egyszerű volt FEHÉR! Nem baj ha nincs de ember RÓZSASZÍN? Mellig kivágott trikó? A pirostól kezdve minden színben pompáztatok? Minek jötettek? Felháborító volt! És nem hiszem, hogy nincs egy tiszta fehér póló a szekrényetekbe! Emberek..temetésre jöttetek nem búcsúba!Ezektől már teljesen kikészültem és még nem sejtettem hogy van még lejjebb …LIVEOZOL BAZDMEG????Egy 4 éves gyermek temetésére jöttél...nem azért hogy azt nézd, hogy ki az aki sír és ki az aki nem! Remélem kaptál kommenteket amire természetesen még akkor ott a helyszínen válaszoltál is!Igen közszereplő..igen sokan szeretik...de most nem ő volt a lényeg...és ti ezt nem tudjátok?? Szánalmasak vagytok úgy ahogy vagytok! Eljötettek, hogy kíváncsiskodjatok...hogy elmond a faluban, hogy ott voltál..jaj el sem kell mondanod hiszen élőben voltál a neten a barátaiddal! Osztoztok a mély fájdalomban? Együtt éreztek? Így?? Nincsenek szavak arra amit gondolok rólatok!AZ UTOLSÓ ÚT!Az utolsó útra való kísérés nem azt jelenti hogy szaladtok előre és fotózzátok a szülőket vagy liveoztok..fellöktök mindenkit, szaladtok más emberek sírkővén csak hogy legyen egy fotód arról hogy a szülők összetörve kisérik a gyermeküket? Szerintetek ez emberhez méltó viselkedés? Szerinted szánalmas vagy? Igen az vagy...azok vagytok! Kérdezem én...ha a tiéd lett volna akkor is szaladtál volna a telefonoddal???Közös szelfit szeretnétek az ismert emberekkel? Ti mit képzeltek magatokról? Mit képzeltek hol voltatok??? Aljasak vagytok!Kedves celebek!Elkéstek? 40 percet? Majd beálltok oda ahova már nem kellett volna? Hát...szégyelljétek magatokat!

Együtt érezni mentem és rajtam kívül még sokan .. és TI nem hagytátok, hogy kicsit gyászoljunk...hogy kicsit együtt érezzünk úgy ahogy mi azt szerettük volna!

Már hazaértem...ülök a teraszon...és csendben magamban gyászolok,gyászolok egy 4 éves gyermeket ...csendben vagyok...csak együtt érzek!

Mély és őszinte részvétem Egy ÉDESANYÁNAK és Egy ÉDESAPÁNAK és A TESTVÉRÉNEK!

A GYERMEKRE AZ ANGYALOK VIGYÁZZANAK🖤

Remélem eljut az érintettekhez és magukba néznek!